Нъти пелети пръчици 30 гр./20

В наличност Референция: 0-577
Разфасовка: 20 броя
18.25 лв.
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Код на продукта - 1671 , Телефон - 0886699789

Нъти пелети пръчици 30 гр./20

Уважаеми клиенти,

„ М. ТАЙЛЪР " ЕООД, приема, обработва и изпраща поръчки съгласно следните критерий:

Поръчки се приемат и обработват всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа;

Поръчки направени до 15:00 часа на текущия работен ден се изпращат в същия работен ден на получаване на поръчката;

Поръчки направени в почивни дни или официални празници, които се считат за неработни, се обработват в първия работен ден.

• Цена и срок за доставка

Всички цени и срокове на доставка след изпращане на поръчка от  „ М. ТАЙЛЪР  " ЕООД се конфигурират спрямо актуалните тарифи и срокове на ЕКОНТ или  СПИИДИ или наш личен транспорт ( САМО ЗА СОФИЯ) 

• Безплатна доставка
Безплатна доставка се извършва при поръчка с обща сума на продуките над 120 лв.

Преди да завършите поръчката, ще се визуализира калкулатор, чрез който ще можете да видите точната сума на поръчката Ви.

• Продукти с лошо качество или кратък срок на годност
При получен продукт с лошо качество може да се направи смяна, продуктът да бъде върнат за сметка на изпращача или сумата за него възстановена по банков път до 10 дни след връщане на заявката.

• Липсващ продукт в поръчка
При недоставен продукт може да се направи допълнителна доставка за сметка на изпращача или сумата за него ще бъде възстановена по банков път до 10 дни след установяване и потвърждение на липсата от изпращача.

• Недоставена поръчка
• При забавяне на изпращане или доставяне на поръчка, моля да се свържете с нас възможно най-бързо E-mаil: [email protected]

• * Важно! Сигнали за липсващи продукти и продукти с лошо качество се приемат до 24 часа
след доставката на E-mаil: [email protected]

 
1. Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mtylerbg.com и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

2. Ако желаете да върнете стоки, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на имейл [email protected]

3. Изпратете ни вашия имейл адрес, номера на поръчката и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.

4. Непосредствено след получаване на вашето запитване, ние ще потвърдим на вашият имейл и/или по телефона и ще изпратим куриер, който да вземе продуктите от вас.

5. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.

6. Ако желаете възстановяване на сумата, ще изпратим куриер, който да Ви изплати стойността на върнатите продукти. Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим продуктите.

7. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.

8. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на 1 куриерска услуга (за взимане на продуктите от вас) на стойност равна на цената за доставка до вашето населено място.

Бланка за връщане/замяна Бланка за връщане / замяна на артикул закупен от ​​​​​​​mtylerbg.com

Номер на поръчка : ..............................................

Име и фамилия : ...................................................

Телефон за връзка : ..............................................

Желая да : ....(заменя/върна )..............................

Наименование : Количество: Причина:

1.

2.

3.

В случай, че получените артикули се окажат несъответстващи на вашите очаквания, клиента има право да върне или замени закупената стока в 14 работни дни, при условие, че стоката е неизползвана, върната с всички етикети и оригинални опаковки.

Стоката трябва да бъде обезопасена по време на транспорта и се изпраща на същият адрес от товарителницата. При връщане стоката се изпраща с наложен платеж към нас -цената на артикула и опция тест и преглед преди заплащане , пакета трябва да съдържа и копие от бланката за връщане и замяна с коректно попълнени данни.

Стока, която е получена преди повече от 14 работни дни не се приема за връщане.

Употребяван артикул не се заменя или връща, както и повреден, заради неправилната експоатация от страна на клиента.

Стока, чието връщане и рекламация не можем да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.


* Рекламации за повреди, възникнали поради неправилното експоатиране от страна на клиента, а не на получена дефектна стока, няма да се разглеждат.